שיפודי ביזון Souvlaki
אם יש לך מיץ לימון, יוגורט יווני, אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היוגורט היווני רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Meyer Lemon - יוגורט יווני עוגה יבשה עם ציפוי שוקולד-יווני יוגורט כקינוח. . מתכונים דומים: שיפודי כבש סופלאקי, שיפודי עוף עם רוטב צזיקי, ו Souvlaki.
הוראות
חותכים סטייק ביזון חצאית על פני התבואה לרצועות רוחב 1 אינץ'.
מניחים רצועות ביזון בשקית ניילון resealable להגדיר בקערה רדודה.
עבור מרינדה, לשלב שמן, מיץ לימון, גרידת לימון, שום 3 שיני, 1 כפית מלח, אורגנו, ואת פלפל 1/4 כפית בקערה קטנה.
יוצקים מרינדה על רצועות ביזון. אטם את התיק; פנה לרצועות ביזון מעיל. להשרות במקרר במשך 2 עד 4 שעות, הפיכת שקית מדי פעם.
מסננים רצועות ביזון; להשליך מרינדה. רצועות ביזון חוט אקורדיון בסגנון על שיפודים, זמירה לפי הצורך.
עבור גריל פחם או גז, מניחים שיפודי ביזון על המדף של גריל מכוסה ישירות מעל חום בינוני. גריל במשך 4 עד 6 דקות, פונה פעם באמצע צליה. (או למקם שיפודים על המדף הלא מחומם של מחבת מטאטא. לצלות עבור 3 עד 4 סנטימטרים מהחום במשך 5 עד 7 דקות, פונה פעם אחת.)
מגישים עם רוטב יוגורט מלפפון.
מערבבים יוגורט, מלפפון, בצל ירוק, 2 שיני שום טחון, 1/2 כפית מלח, ואת 1/8 כפית פלפל בקערה קטנה. כיסוי וצינה עד מוכן לשרת.