שיפודי חזיר, תפוחי אדמה וגבינת עיזים עם פפריקה מעושנת
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו שיפודי חזיר, תפוחי אדמה וגבינת עיזים עם פפריקה מעושנת. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 461 קלוריות , 32 גרם חלבון ו -22 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם גבינת עיזים, דבש, חרדל דיז'ון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו ניתנת לשיפור. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מרק שמנת פטריות עם פפריקה מעושנת ואורז חום , תבשיל קייל וחומוס עם כמון, פפריקה מעושנת וליים , וניוקי תפוחי אדמה עם קייל ופטריות ברוטב גבינת עיזים .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מניחים את מיץ התפוזים בסיר קטן ומבשלים על אש גבוהה עד שמסמיך ומצטמצם ל-3 כפות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה זהב יוקון, משופשפים, קליפה נשארה על
ציוד שתשתמש בו
16 (6 אינץ') שיפודים
3
מעבירים את המיץ המצומצם לבלנדר, מוסיפים את הדבש, החומץ, החרדל, הגרידה, הפפריקה, המלח והפלפל ומערבבים עד לאיחוד. כשהמנוע פועל, מוסיפים לאט את השמן ומערבבים עד לקבלת אמולסיה.
מרכיבים שתצטרך
16 שיפודים
16 (6 אינץ') שיפודים
16 שיפודים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מכסים את תפוחי האדמה במים קרים בסיר בינוני ומוסיפים 1 כף מלח. מביאים לרתיחה על אש גבוהה ומבשלים עד שיוצאת סכין קטנה המוכנסת לתפוח האדמה ללא התנגדות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
רול פירות צהוב אחד
5
מסננים ומצננים מעט. כשהוא מגניב מספיק כדי להתמודד, פורסים כל תפוח אדמה לשניים לאורכו ואז פורסים כל חצי לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
6
מחממים תנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
7
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש גבוהה עד שהוא מתחיל לנצנץ. מתבלים את החזיר משני הצדדים במלח ופלפל, מכניסים למחבת ומבשלים עד להזהבה וקרום שנוצר, 4 עד 5 דקות. הופכים את השקד ומעבירים את התבנית לתנור וממשיכים בבישול עד שמדחום קריאה מיידית שהוכנס למרכז השקד רושם 150 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מוציאים מהתנור ונותנים לנוח 5 דקות לפני החיתוך. פורסים את חצי השקד לאורכו ואז פורסים כל חצי לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
9
מניחים פרוסה אחת של חזיר על מגש גדול, מעליו תפוח אדמה, ואז חתיכה מגבינת העיזים ואז פרוסת חזיר נוספת, ואז מדביקים שיפוד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
10
מטפטפים מעט מוויניגרט הפפריקה המעושנת.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
11
מפזרים על כל אחד עוד מעט מהפפריקה המעושנת ומעט מהפטרוזיליה הקצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות