שיפודי חזיר, תפוחי אדמה וגבינת עיזים עם פפריקה מעושנת
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו שיפודי חזיר, תפוחי אדמה וגבינת עיזים עם פפריקה מעושנת. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 461 קלוריות , 32 גרם חלבון ו -22 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם גבינת עיזים, דבש, חרדל דיז'ון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו ניתנת לשיפור. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מרק שמנת פטריות עם פפריקה מעושנת ואורז חום , תבשיל קייל וחומוס עם כמון, פפריקה מעושנת וליים , וניוקי תפוחי אדמה עם קייל ופטריות ברוטב גבינת עיזים .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מניחים את מיץ התפוזים בסיר קטן ומבשלים על אש גבוהה עד שמסמיך ומצטמצם ל-3 כפות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה זהב יוקון, משופשפים, קליפה נשארה על
ציוד שתשתמש בו
16 (6 אינץ') שיפודים
3
מעבירים את המיץ המצומצם לבלנדר, מוסיפים את הדבש, החומץ, החרדל, הגרידה, הפפריקה, המלח והפלפל ומערבבים עד לאיחוד. כשהמנוע פועל, מוסיפים לאט את השמן ומערבבים עד לקבלת אמולסיה.
מרכיבים שתצטרך
16 שיפודים
16 (6 אינץ') שיפודים
16 שיפודים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כף סוכר אדום גס
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מכסים את תפוחי האדמה במים קרים בסיר בינוני ומוסיפים 1 כף מלח. מביאים לרתיחה על אש גבוהה ומבשלים עד שיוצאת סכין קטנה המוכנסת לתפוח האדמה ללא התנגדות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
רול פירות צהוב אחד
5
מסננים ומצננים מעט. כשהוא מגניב מספיק כדי להתמודד, פורסים כל תפוח אדמה לשניים לאורכו ואז פורסים כל חצי לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
6
מחממים תנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש גבוהה עד שהוא מתחיל לנצנץ. מתבלים את החזיר משני הצדדים במלח ופלפל, מכניסים למחבת ומבשלים עד להזהבה וקרום שנוצר, 4 עד 5 דקות. הופכים את השקד ומעבירים את התבנית לתנור וממשיכים בבישול עד שמדחום קריאה מיידית שהוכנס למרכז השקד רושם 150 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוציאים מהתנור ונותנים לנוח 5 דקות לפני החיתוך. פורסים את חצי השקד לאורכו ואז פורסים כל חצי לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
9
מניחים פרוסה אחת של חזיר על מגש גדול, מעליו תפוח אדמה, ואז חתיכה מגבינת העיזים ואז פרוסת חזיר נוספת, ואז מדביקים שיפוד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
10
מטפטפים מעט מוויניגרט הפפריקה המעושנת.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
11
מפזרים על כל אחד עוד מעט מהפפריקה המעושנת ומעט מהפטרוזיליה הקצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות