שיפודי עוף עם רוטב אספגנול עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 1734 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 175 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם אבקת שום, סלרי, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית ציון 55%, המנה הזו מוצקה. נסו פילה בקר עם פטריות ורוטב אספגנול, שיפודי עוף עם רוטב בוטנים, ו שיפודי עוף עם רוטב בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: שיפודי במבוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1
מחממים שמן בסיר עם תחתית כבדה, ומקפיצים בצל ירוק, סלרי, גזר ושום על אש בינונית-נמוכה במשך כ -20 דקות, תוך ערבוב תדיר, עד שהירקות התקרמלו קלות.
מערבבים את אבקת הצ ' ילי, המלח ואבקת השום בקערה רדודה ומערבבים פנימה קמח. שיפוד נתחי עוף בעזרת שיפודי במבוק שהושרו מראש במים, וטבל עוף במים חמים, ואז מצפים בקמח מתובל. מטגנים עד לבישול (כ -6 דקות) ומגישים עם רוטב אספגנול. (לחלופין, ניתן לצלות אותם על ידי סילוק הקמח וטבילה של העוף המשופד הלח בתבלינים המעורבים, ואז לצלות עד לבישול.)
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה