קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות63
מגזין

מטוגנת - פשטידת כבש שוק רועה עם תרד מוקרם

מטוגנת - פשטידת כבש שוק רועה עם תרד מוקרם
עוגת טלה צלויה-פשטידת רועים עם תרד מוקרם היא מתכון סקוטי המגיש 6. מנה אחת מכילה 569 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם בצל, גזר, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. וזה מרהיב. נסו שוק טלה צלוי, רביולי כבש מטוגן, ו מאנישביץ-שוק טלה צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שים שנקי טלה במחבת צלייה מתכת גדולה, ואז לשפשף עם שמן מתבלים עם מלח ופלפל. סדר טריזי בצל סביב כבש. כבש צלוי באמצע תנור 40 דקות. להפוך את השוקיים, לפזר עם עשבי תיבול, וצלי 40 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
יוצקים יין, מרק ומים למחבת צלייה. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף וטלה צמה עד מכרז, 45 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
העברת שנקים לצלחת ולהסיר ולהשליך עורות מבצל.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
יוצקים נוזל בישול (כולל בצל) לתוך מידה זכוכית גדולה (לא לנקות מחבת צלייה).
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
1
פירס כל תפוח אדמה פעם אחת עם מזלג ואופים על מתלה בשליש התחתון של התנור עד מבושל דרך, 45 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
תפוחי אדמה מגניבים 10 דקות, ואז חצי לאורכו ולחלץ בשר. להכריח תפוחי אדמה חמים דרך ricer לקערה. מערבבים במלח, חלב ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מבשלים גזר במים מלוחים רותחים עד למכרז, כ 10 דקות. יש לשטוף תחת מים זורמים קרים כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1
שומן רזה מבישול נוזלי (יהיה לך על 2 1/2 מרק כוסות).
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2
לטאטא יחד 1 מרק כוס וקמח בקערה גדולה כדי להפוך ממרח דק, ולאחר מכן לטאטא במרק שנותר (כולל בצל). הגדר מחבת צלייה על פני 2 מבערים ויוצקים תערובת מרק למחבת. מרתיחים מעל חום מתון, לטאטא, עד מעובה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
הסר מחום ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4
חותכים בשר כבש מעצמות, ואז לקרוע בשר לחתיכות בגודל ביס. מערבבים בשר לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1
להפחית את התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
תערובת טלה-shank כפית לתוך צלחת גראטן סגלגל 12 על 3 אינץ ' או 2 1/2 - עד 3 ליטר צלחת אפייה רדודה, מתפשטת באופן שווה. פזר גזר על כבש, ואז למעלה עם תרד מוקרם, מתפשט באופן שווה. תרד העליון עם פירה, מתפשט באופן שווה לקצוות של צלחת כדי לכסות מילוי לחלוטין. לעשות דפוסי מערבולת על פני השטח של תפוחי אדמה עם גב של כף, ואז לטפטף עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
שים תבנית אפייה במחבת אפייה רדודה רדיד (1 אינץ ' עמוק) לתפוס טיפות ואופים עד העליון הוא זהוב ומילוי מבעבע, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1
* צלעות כבש ניתן לעשות 1 יום לפני הרכבת פשטידת רועים ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.* מחית תפוחי אדמה ניתן לעשות 1 יום לפני הרכבת פשטידת רועים ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.* פשטידת רועים ניתן להרכיב (לפני טפטוף עם חמאה מומסת) 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני טפטוף עם חמאה ואפייה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה