קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות79
מגזין

שיפודי פירות ים על מצע צ'ילה-תרד שום

שיפודי פירות ים על מצע צ'ילה-תרד שום
שיפודי פירות ים על מצע צ'ילה-תרד שום לוקח בערך 15 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 542 קלוריות, 90 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן למנה. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, פליאוליתית, מתכון ראשוני משרת 4 . אם יש לך לימונים, דגים בר קיימא, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 2 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 95%, וזה נהדר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צ'ילה ירוקה תאילנדית מוקפצת על מצע חסה מגורדת, רביולי עם פירות ים, תרד ופטריות ברוטב שמנת שום, ו דגים מעל מצע תרד.

הוראות

1
מקם מתלה בשליש העליון של התנור ומחמם את הפטם.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
השחילו את השרימפס,הדגים והצדפות על 4 שיפודי מתכת, לסירוגין.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
3
מזלפים אווו לציפוי ומפזרים מעט מלח ים ופלפל. צולים, הופכים מדי פעם, עד שהם יציבים ואטומים, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
4
בינתיים מחממים 3 כפות אווו בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מוסיפים את השום ופלפל הצ ' ילי ומבשלים תוך ערבוב במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
6
מוסיפים את התרד, כמה חופנים בכל פעם, ומבשלים עד שהוא נבול. מתבלים במלח, פלפל ומעט אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
מסדרים את התרד על מגש הגשה. מעליו את שיפודי פירות הים ומכבים את התרד ופירות הים במיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות

יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache

צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, שיראז וגרנאש. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בודגאס נברן דמה קאווה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
בודגאס נברן דמה קאווה
בודגאס נברן דמה קאווה
אחד מכמה קאבות וינטג ' שנעשו בספרד. דמה היא בעלת גוף מלא אך בהירה ופריכה. אחוזת נאבר סקלן מייצרת קאווה באיכות גבוהה מאז 1901. כל הקאבות המיוצרות כאן הן מכרמים שבבעלות האחוזה ובשליטתה. דמה מותססת בבקבוק (שמפנוז לה-מ ' - תוד) ומזדקנת בליס שלה במשך 24 חודשים.מערות נברן היא יצרנית קאווה פרימיום המשתמשת בענבים שגדלו באחוזה. נברן דמה היא יצירת מופת של קאווה, שילוב של שרדונה, המעניקה לגוף היין ולנפח, ופרלדה, המעניקה אופי חריף ובהיר החותך את העגלגלות החמאתית של השרדונה. חובבי השמפניה ייהנו מ "פיז האיכר" הים תיכוני הזה עם צדפות, טונה גולמית וסושי. החומציות הטרייה שלו מחמיאה גם לקינוחי פירות, במיוחד אפרסקים ותפוזים פרוסים.