קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות17
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שיפודי פירות נוטלה®

שיפודי פירות נוטלה®
שיפודי פירות NUTELLA® הוא טבעוני ומספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 192 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . אם יש לך לחם, אבטיח, אננס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. מתכונים דומים: נוטלה ופרי טארט, סלמון ברביקיו ושיפודי פירות, ו שיפודי פירות עם פודינג.

הוראות

1
מורחים נוטלה® על פרוסת לחם מלמעלה עם פרוסת לחם אחרת.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוז שוקולדממרח אגוזי לוז שוקולד
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
2
חותכים את הכריך ואת הפרי לצורות לא סדירות (ריבועים, משולשים וכו'.). החלקת חתיכות של הכריך ופירות על שיפוד לסירוגין לפי הצורך עד המקל מכוסה כמעט מקצה לקצה.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יינות טיודור באלו ויניארד פינו נואר עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 68 דולר לבקבוק.
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
2007 היה אמור להיות הבציר הגדול ביותר היינו רואים בחיינו בקליפורניה. פינו נואר המסוים הזה מעמק אנדרסון הוא מכרם באלו הנמצא ממש מול יקב עין הזהב והכרם. הכרם הוא אחד מאתרי הפינו נואר הנדירים המתעקשים לייצר יינות מאסיביים. הפרי והמבנה הם ענקיים. יין זה יהיה גיל יפה במשך 20 שנים נוספות. ליהנות עכשיו או לקנות מקרה לשתות בעשור או שניים הבאים.