שיפודי שרימפס וצ'וריסו
שיפודי שרימפס וצ'וריסו עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 20 מנות עם 201 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שיפודי במבוק, שרימפס, מלח ים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי שחמט לימון אוכמניות עם רוטב ג'מבלברי דבש. איך זכיתי במלחמות המזון - עוגה או תחרות למות כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 36%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו שרימפס בגריל וצ'וריסו על שיפודים, שיפודי שרימפס וצ'וריסו בגריל עם פיקילו גספצ' ו, ו שיפודי שרימפס וצ'וריסו ספרדיים עם קוסקוס מיוחד (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה מקציפים יחד את השום, הפפריקה ושמן הזית. הניחו בצד
שים פרוסה צ ' וריסו לתוך העקומה של שרימפס. השחילו שיפוד דרך השרימפס החל מהזנב ועבדו למעלה דרך הצ ' וריסו לתוך השרימפס. חזור על הפעולה עם שאר השרימפס והצ ' וריסו.
יוצקים מחצית מהמרינדה על תחתית תבנית אפייה גדולה ומורחים לציפוי אחיד של תחתית המנה.
הניחו את השיפודים המוגמרים מעל והברישו את המרינדה שנותרה באופן שווה מעל החלק העליון של השיפודים. מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות 10 דקות או עד 1 שעה.
מחממים גריל או מחבת גריל לחום בינוני-גבוה.
מתבלים את השיפודים במלח ופלפל, לפי הטעם. צולים את השיפודים במשך 3 דקות לכל צד.
מוציאים מהגריל לפלטת הגשה ומגישים עם טריזי לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אספרטו פינו גריגיו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -10 דולר.
![אספרטו פינו גריגיו]()
אספרטו פינו גריגיו
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן וקליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.צדדי להפליא. מצוין כאפרטיף והשלמה מושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תיהנו מצונן היטב.