שיפודי שרימפס וקישואים אסיאתיים עם סלט אטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שרימפס אסיה שיפודי קישואים עם סלט אטריות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 316 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו בצל, כוסברה, קישואים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו אטריות קישואים אסיאתיות מוקפצות עם שרימפס, סלט אטריות קישואים אסיאתי, ו סלט אטריות מלפפון קישואים אסיאתי (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד שום, גרידת לימון ומיץ, רטבים, זנגביל, ושמן בקערה קטנה. לזרוק שרימפס וקישואים בקערה בינונית עם תערובת רוטב 1/4 כוס למעיל.
חום גריל בינוני (350 עד 450). מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה.
מסננים, שוטפים מתחת למים קרים, ומצוננים עד מוכן לשימוש.
שרימפס חוט וקישואים לסירוגין על שיפודי מתכת 8 (8 עד 10 ב.). באח בישול שמן, באמצעות מלקחיים וצרור של מגבות נייר משומנות. שיפודי גריל, פונה פעם אחת, עד שרימפס מבושלים דרך וקישואים במכרז פריך, על 7 דקות בסך הכל.
להקציף חומץ לתוך קערה קטנה של תערובת רוטב לעשות רוטב סלט. בקערה בינונית, לזרוק מנטה, חסה חמאה, אטריות אורז, כוסברה, ובצל אדום עם רוטב עד מצופה. מחלקים סלט בין צלחות ושיפוד להגדיר לצד כל מנה.