שיפון השוקולד
גשו לסופר וקנו סוכריות קקאו, מקלות קינמון, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדובדבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות דובדבן טריות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו וופלים עם שוקולד מריר ורוטב שוקולד לבן וקצפת אספרסו שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
עבור עירוי: במיכל אטום, לשלב cacao nibs, פלפל, גרגרי allspice, מקלות קינמון, זנגביל, ושיפון, ומערבולת לערבב.
בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 2 ימים, רועד מדי פעם, ואז להתאמץ לתוך מיכל אטום נקי. (ראה הערה לעיל.)
עבור כל קוקטייל: למלא כוס ערבוב 2/3 מלא עם קרח.
מוסיפים שיפון חדור, שרי, מיץ לימון וסירופ מצנצנת הדובדבנים. מערבבים עד מקורר היטב, על 25 שניות. מסננים לתוך כוס קוקטייל צונן.
מקשטים עם דובדבן ומגישים.