שכבות נקניק, גבינה ועגבניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל נקניק, גבינה ועגבניה סטרטן. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 242 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו עגבניות שזיף, נקניק הודו בתפזורת, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו נקניק הודו, גבינה שוויצרית, ושכבת עגבניות, שכבות נקניק גבינה, ו שכבות נקניק וגבינה מחבת (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 10 אינץ', לבשל נקניק מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד כבר לא ורוד; לנקז.
תרסיס 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
מורחים נקניק מבושל באופן שווה על לחם.
מפזרים באופן שווה עם 1 1/2 כוסות של הגבינה והעגבניות.
בקערה בינונית, להכות ביצים, חלב, בזיליקום, חרדל ומלח עם מזלג או חוט לטאטא; לשפוך על עגבניות.
מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס גבינה. מכסים היטב; מקררים לפחות 2 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
תנור חום עד 177°. Uncover תבנית אפייה; אופים 35 עד 40 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.