קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 55 דק.
מנות12
ציון בריאות17
מגזין

שכבות נקניק, ירקות וגבינה

שכבות נקניק, ירקות וגבינה
שכבות נקניק, ירקות וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 340 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצים, תרד, לחם, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-55 דקות. נסו שכבות צ'דר, ירקות ונקניקיות, שכבות ירקות וגבינה, ו שכבות נקניק גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחבת מלבנית גריז, 13x9x2 אינץ'. מבשלים נקניק במחבת 12 אינץ מעל חום בינוני 7 עד 8 דקות, ערבוב מדי פעם, עד כבר לא ורוד; לנקז. ממיסים חמאה באותו מחבת על חום בינוני-גבוה. מבשלים תרד, קישואים, פלפלים ובצל בחמאה כ 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד קישואים הוא פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
לשבור כל פרוסת לחם ל 4 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
אחוז שומןאחוז שומן
3
שכבה של נקניק, ירקות ולחם במחבת. מקציפים ביצים, חלב, חרדל, מלח ופלפל עם מקצף יד או מקציף חוט עד מעורבב; לשפוך על לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
אחוז שומןאחוז שומן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מפזרים גבינות מעל. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
5
מחממים תנור ל 163°. מכסים ואופים 30 דקות. לחשוף ולאפות כ 45 דקות יותר או עד העליון הוא חום זהוב וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך