שכבות שאריות עם עגבניות וירקות
שכבות מחמצת עם עגבניות וירקות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 761 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמן זית, מלח ופלפל כשר, לחם מחמצת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 62%. הציון הזה די טוב. נסו שכבות דלעת-דלעת, פטריות תרד ושכבות מחמצת, ו ירקות פרובולון וכרישה על מחמצת כפרית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.זורקים בקערה את העגבניות עם הטימין, שמן הזית ו -1 / 2 כפית כל מלח ופלפל שחור.
מורחים על תבנית אפייה וצולים, תוך ערבוב פעם או פעמיים, עד שהעגבניות מיובשות מעט ומשחימות בכתמים, 1 שעה עד 1 שעה, 15 דקות. מגניב לגמרי.
מקציפים בקערה גדולה את החלב, הביצים, הפונטינה, 3/4 כוס הפרמזן, הקאיין, 1 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור.
מוסיפים את קוביות הלחם והירוקים וזורקים למעיל.
יוצקים לתבנית אפייה של 3 ליטר, ואז מעליהם את העגבניות הקלויות. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
למחרת, מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מפזרים את השכבות עם יתרת 1/4 כוס הפרמזן ואופים, ללא כיסוי, עד להזהבה וכמעט סט, כ-45 דקות. מכבים את התנור, אך שומרים את השכבות בתוך 10 דקות לפני ההגשה.