קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 5 דק.
מנות2
ציון בריאות9
מגזין

שכבות שיפון שוויצרי

שכבות שיפון שוויצרי
סטרטן שיפון שוויצרי הוא צמחוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 330 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 3 מעריצים. אם יש לכם מוצר ביצה ללא כולסטרול, חלב, גבינה שוויצרית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-5 דקות. מתכונים דומים: בשר חזיר ושכבה שוויצרית, יין ושכבה שוויצרית, ו סטרטה עוף שוויצרי.

הוראות

1
לרסס שני 10 אונקיה סגלגל או תבשילים בודדים עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
2
שמן חום במחבת nonstick 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בצל בשמן על 2 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רך.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מערבבים בצל, לחם, גבינה ועוף; כף לתוך תבשילים. לנצח את החומרים הנותרים עם מקצף יד עד מעורבב; לשפוך על תערובת לחם. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מחממים תנור ל 325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
אופים חשוף 30 עד 35 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
6
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.