קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

שכבות תפוח קרמל

שכבות תפוח קרמל
קרמל תפוח סטרטן הוא קינוח המגיש 12. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 459 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-58 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם תמצית ונילן, חלב, סוכר חום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 36%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: שכבות קרמל מתוקות עם שקדים ודובדבנים, חטיפי שיבולת שועל תפוחים עם רוטב קרמל קינמון {ומטבל תפוחים קרמל מדהים!}, ו חטיפי שיבולת שועל תפוחים עם רוטב קרמל קינמון {ומטבל תפוחים קרמל מדהים!}.

הוראות

1
בסיר קטן שלבו סוכר חום, חמאה וסירופ תירס. מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד. מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
בקערה קטנה שלבו תפוחים, מיץ לימון, סוכר ותבלין פאי. מסדרים מחצית מפרוסות הלחם בגודל 13 על 9 אינץ ' משומן. תבנית אפייה. כף תפוחים על לחם; מזלפים חצי מרוטב הקרמל.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מפזרים אגוזי פקאן; למעלה עם הלחם שנותר.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
4
בקערה גדולה שלבו ביצים, חלב, מלח ווניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים מעל. מכסים ומקררים למשך הלילה. מכסים ומקררים את רוטב הקרמל שנותר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
6
מוציאים שכבות מהמקרר 30 דקות לפני האפייה. מחממים תנור ל-350 זָהוּב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
אופים, ללא כיסוי, 50-55 דקות או עד שסכין המוחדרת ליד המרכז יוצאת נקייה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
תן לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.
9
בצלחת קטנה חסינת מיקרוגל, רוטב שמור במיקרוגל, לא מכוסה, 1-2 דקות או עד שהוא מחומם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
10
טפטוף מעל שכבות.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

תפוח ממתקים בתפריט? נסה להתאים עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -19 דולר.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "