שלג מכוסה מחנק ברים
אם יש לך שבבי שוקולד למחצה, אבקת סוכר, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו שלג מכוסה מחנק ברים, עוגיות מכוסות שלגweather Condition, ו עוגיות קוקוס מכוסות שלג (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 191°. ספריי 13x9 אינץ תבנית אפייה עם ספריי בישול. בקערה גדולה, מערבבים תערובת עוגיות, 1/2 כוס חמאה וביצה עד צורות בצק רך. לחץ על הבצק בתחתית המחבת.
אופים 10 עד 12 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב בהיר. מגניב 15 דקות.
בקערה גדולה למיקרוגל, שבבי שוקולד מיקרוגל וחמאה 1/2 כוס הנותרים על גבוה על 1 1/2 דקות, ערבוב אחרי 1 דקה, עד נמס וחלק.
מוסיפים חמאת בוטנים; מערבבים עד מעורבב היטב.
מניחים דגנים ב 1 גלון resealable מזון אחסון שקית פלסטיק. באמצעות הידיים שלך, בעדינות לשבור דגנים לחתיכות קטנות. מערבבים בעדינות דגנים לתוך תערובת שוקולד עד הדגנים מצופה.
מורחים תערובת דגנים באופן שווה על קרום העוגיות; לחץ בעדינות.
מפזרים אבקת סוכר. מקררים על 1 שעה או עד ברים מוגדרים. עבור ברים, לחתוך 6 שורות על ידי 6 שורות. חנות מכוסה בטמפרטורת החדר.