שלוק הליבוט עם ירקות פרובנס ושמן בזיליקום
שלוקים הליבוט עם ירקות פרובנס ושמן בזיליקום הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 353 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם בזיליקום, שאלוט, שומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו מנה אחת של הליבוט וירקות, שלוק הליבוט עם עגבניות ובזיליקום, ו שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה.
חותכים את הקישואים לאורך 4 הצדדים, לוקח את כל הירוק על 1/2 אינץ ' של הלבן בכל אחד 4 חתיכות. זרוק את החלק הלבן, הפנימי.
חותכים את השאר לקוביות אינץ'. Blanch עד פריך במכרז, על 3 דקות.
ניקוז, לצלול לתוך מי קרח, ולנקז שוב. תניח בצד.
הסר את 2 השכבות החיצוניות של שומר ושמור את השאר לשימוש נוסף. חתוך כל מקטעים דקים וגמישים ליד קצה השומר.
חותכים את המשרד, חלק עבה לקוביות אינץ'. בלאנש כמו הקישואים.
לגרד את כל עיסת ואת תמית מן לימון משומר לחתוך את הקליפה הצהובה לתוך ג ' וליאן בסדר. Blanch במשך 1 דקה, לרענן במי קרח, לנקז שוב, ולהניח בצד. (המתכון יכול להתבצע עד לנקודה זו עד כמה שעות קדימה.)
שים 2 כוסות של nage ואת מלאי mussel בסיר קטן ולהביא לרתיחה.
מוסיפים את הזעפרן ומרתיחים במשך 2 עד 3 דקות. תניח בצד.
להביא 3 כוסות של nage לרתיחה בסיר 10 אינץ ' רחב. מתבלים את שני צידי ההליבוט במלח ופלפל.
מוסיף את הליבוט לסיר ולהתאים את החום כך הנוזל רק רותח. לחלוט עד שיפוד מתכת מוכנס לתוך מרכז ההליבוט פוגש רק התנגדות קטנה, 5 עד 6 דקות, ואת שיפוד, כאשר נשאר בדג במשך 5 שניות, מרגיש בקושי חם כאשר נגע השפה שלך. הליבוט יהיה נדיר (סטייקים דק יהיה מוכן מוקדם יותר). תוציא את הסטייקים מהנוזל ברגע שהם יסיימו.
בינתיים, לשים את קישואים, שומר, לימון משומר, עגבניות, ושאלוט בסיר בינוני על אש בינונית נמוכה.
מוסיפים את הצלפים ואת שמן הזית. מתבלים במלח ופלפל. רק לחמם את הירקות דרך, על 2 דקות; לא לתת להם לבשל עוד.
כדי לשרת, לחתוך את 4 עלי בזיליקום על פני לרצועות דקות. מערבבים את הזיתים לתוך הירקות וסוחטים את הלימון מעליהם. תסיר את העור מהליבוט. לחמם את מרק זעפרן, במידת הצורך.
שימו את ההליבוט במרכז הצלחות ומסדרים את הירקות שוב ושוב סביב הסטייקים.
יוצקים את מרק הזעפרן סביב הליבוט. מפזרים את הבזיליקום סביב הדגים ומגישים מיד.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.