שלוש גבינות לזניה נקניקיות
שלוש גבינות לזניה נקניקיות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 250 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה, מים, קישואים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. מתכונים דומים: לזניה עם שלוש גבינות ונקניקיות., לזניה עם נקניק, גבינה ובזיליקום, ו ארבע גבינות נקניק & לזניה תרד.
הוראות
מחממים תנור ל 191° במחבת 10 אינץ', להתפורר נקניק. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה על 8 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הנקניק הוא כבר לא ורוד; לנקז היטב. מערבבים פלפל, פטריות וקישואים.
ב ungreased 11x7-inch (2-quart) צלחת מיקרוגל, מערבבים רוטב לערבב (מתוך קופסת המבורגר עוזר) ומים עד מעורבב. מיקרוגל שנחשף על 1 עד 2 דקות או עד שהרוטב מעובה. מערבבים פסטה לא מבושלת (מקופסת ההמבורגר הלפר).
מוסיפים נקניק וירקות; מערבבים בעדינות לשלב.
בקערה קטנה, מערבבים ריקוטה, מוצרלה וגבינות פרמזן. תערובת גבינת כפית שווה על תערובת נקניק; להפיץ באופן שווה כדי לכסות אטריות.
אופים חשוף 40 עד 50 דקות או עד העליון הוא חום זהוב ורוטב הוא מבעבע.