שלוש גבינות מקרוני וגבינה
שלוש גבינות מקרוני וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 342 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלה דפנה, גבינת גורגונזולה, גבינת מוצרלה חלקית, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה, ו דלעת סקווש, בייקון & גבינה כחולה מקרוני & גבינה.
הוראות
מחממים שמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים 8 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים קמח ושום; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בחלב עלה דפנה; מביאים לרתיחה. מבשלים 2 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מוסיף Gorgonzola, 1/2 כוס Parmigiano-רג ' יאנו, ומלח; מערבבים עד גבינות להמס. להשליך עלה דפנה.
לבשל פסטה במים רותחים 5 דקות או עד רך כמעט, השמטת מלח ושומן; לנקז היטב.
מוסיפים פסטה לתערובת גבינה, מערבבים היטב.
מניחים על תערובת 1/2 כוס פסטה לתוך כל 6 (1 כוס) ramekins מצופה ספריי בישול.
מפזרים באופן שווה עם מוצרלה. למעלה באופן שווה עם תערובת פסטה נותרת.
שלב נשאר 1/4 כוס Parmigiano-רג ' יאנו ופנקו; מפזרים באופן שווה על תערובת פסטה. תרסיס קל עם ספריי בישול; מפזרים פלפל שחור.
אופים ב 375 במשך 25 דקות או עד מחומם.