שלוש שעועית פסטאן ו Fagioli הוא צמחוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 615 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שעועית קנליני, מלח ופלפל כשרים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. עם כפית ציון של 91% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: 30 דקות פסטאן ומרק שעועית כליות (Pastan E Fagioli), Pastan e Fagioli (פסטה איטלקית ומרק שעועית), ו שעועית חמוציות פסטה Fagioli.
הוראות
1
מחממים שמן זית כתית מעולה בסיר מרק מעל חום בינוני עד בינוני.
מוסיפים את גרידת הלימון, מיץ לימון והפטרוזיליה. טעם ועונה עם מלח ופלפל, במידת הצורך. השלך את גבעולי הרוזמרין. כדי לשרת, מצקת את המרק לתוך קערות רדודות ומקשטים עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן