שלושה פלפל וספגטי בצל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 810 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם עגבניות משומר, פלפלים קובנליים, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו ספגטי עם שום, בצל ופנצ'טה: ספגטי alla Gricia, בצל וספגטי יוגורט, ו עוגת ספגטי עם נקניק ופלפל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני. מלח את המים, להוסיף את הפסטה ומבשלים אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מחממים שמן זית כתית מעולה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את זרעי שומר ומערבבים במשך 1 דקה, ואז מוסיפים את כל הפלפלים והבצל.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומר
פלפלים
בצל
4
לטגן במשך 8 עד 10 דקות, ולאחר מכן להוסיף את השום ואת העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם. כאשר הפלפלים והבצל רכים, מוסיפים את היין ומערבבים במשך 30 שניות, ואז מוסיפים את המניה והעגבניות. להפחית את הרוטב במשך 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עגבנייה
פלפלים
שום
בצל
רוטב
מלאי
יין
5
מסננים את הפסטה, זורקים אותה למחבת, וזורקים אותה עם החמאה והרוטב.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
פסטה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מעבירים את הפסטה לקערה הגשה, מפזרים קצת גבינה, למעלה עם בזיליקום, ומגישים מיד.