תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Blanquette של עגל. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 48 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 773 קלוריות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 12 אוהדים. גשו לסופר וקנו גזרים, טליאטלה, רוזמרין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Blanquette עגל, Blanquette de Veau, ו עגל מרסלה.
הוראות
1
יוצקים את המניה והיין לסיר גדול, ואז מוסיפים את כל הירקות מלבד הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים את השום והרוזמרין ומביאים לרתיחה, ואז מבשלים, חשופים, במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
חותכים עגל של כל שומן עודף לחתוך לקוביות בגודל ביס גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
4
מוסיפים למחבת עם הפטריות. חזור לרתיחה, עונה היטב, ואז לבשל 20 דקות עד הבשר הוא פשוט רך; לאפשר יותר אם לא שלה. התבשיל יכול להיות מקורר ומקורר או קפוא בשלב זה.
כאשר מוכן לשרת, להכות יחד את החלמונים והשמנת. להחזיר את התבשיל לרתיחה, מערבבים את חזרת או חרדל, מערבבים במהירות חלמונים ושמנת, ואז מערבבים עד שהוא מתחיל להתעבות מעט. הקפידו לא להתחמם יתר על המידה או התערובת תתקפל. מערבבים את החמאה, להסיר מחבת מהחום, ולאחר מכן מערבבים את הפטרוזיליה, גרידת לימון ומיץ. בדוק את התיבול שוב.
מרכיבים שתצטרך
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
כסף ללא נעליים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לא
1 כף סוכר אדום גס
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
בינתיים, מרתיחים tagliatelle על פי הוראות לארוז על 3 דקות עבור פסטה טרייה, עד 10 דקות לייבוש.
מרכיבים שתצטרך
פסטה טרייה
Tagliatelle
7
לנקז ולזרוק עם קצת חמאה. הפוך לחבית של פסטה (ראה לעיל נכון) או פשוט לחלק בין שש צלחות מחוממות. כף Blanquette של עגל על גבי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
8
הפוך "חבית" של הדרך של Tagliatelle גורדון: להרים כמה גדילים של פסטה, לחפור מזלג גילוף לתוך הסיר 3-4 פעמים. הרם את הפסטה כך גדילי לתלות חופשיים ולחץ על הצד של המחבת. לאחר מכן, מחזיק עם האצבעות (נקי) שלך, להתחיל לסובב את הפסטה לצורת חבית, דוחף בחזרה לצד המחבת פעם או פעמיים כדי neaten. כאשר כל הגדילים הם פצע, עד סוף המזלגלמרכז צלחת בעדינות לדחוף את הפסטה.