קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות43
מגזין

שמיכת עגל

שמיכת עגל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Blanquette של עגל. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 48 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 773 קלוריות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 12 אוהדים. גשו לסופר וקנו גזרים, טליאטלה, רוזמרין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Blanquette עגל, Blanquette de Veau, ו עגל מרסלה.

הוראות

1
יוצקים את המניה והיין לסיר גדול, ואז מוסיפים את כל הירקות מלבד הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים את השום והרוזמרין ומביאים לרתיחה, ואז מבשלים, חשופים, במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
חותכים עגל של כל שומן עודף לחתוך לקוביות בגודל ביס גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
4
מוסיפים למחבת עם הפטריות. חזור לרתיחה, עונה היטב, ואז לבשל 20 דקות עד הבשר הוא פשוט רך; לאפשר יותר אם לא שלה. התבשיל יכול להיות מקורר ומקורר או קפוא בשלב זה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
כאשר מוכן לשרת, להכות יחד את החלמונים והשמנת. להחזיר את התבשיל לרתיחה, מערבבים את חזרת או חרדל, מערבבים במהירות חלמונים ושמנת, ואז מערבבים עד שהוא מתחיל להתעבות מעט. הקפידו לא להתחמם יתר על המידה או התערובת תתקפל. מערבבים את החמאה, להסיר מחבת מהחום, ולאחר מכן מערבבים את הפטרוזיליה, גרידת לימון ומיץ. בדוק את התיבול שוב.
מרכיבים שתצטרך
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
בינתיים, מרתיחים tagliatelle על פי הוראות לארוז על 3 דקות עבור פסטה טרייה, עד 10 דקות לייבוש.
מרכיבים שתצטרך
פסטה טרייהפסטה טרייה
TagliatelleTagliatelle
7
לנקז ולזרוק עם קצת חמאה. הפוך לחבית של פסטה (ראה לעיל נכון) או פשוט לחלק בין שש צלחות מחוממות. כף Blanquette של עגל על גבי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
8
הפוך "חבית" של הדרך של Tagliatelle גורדון: להרים כמה גדילים של פסטה, לחפור מזלג גילוף לתוך הסיר 3-4 פעמים. הרם את הפסטה כך גדילי לתלות חופשיים ולחץ על הצד של המחבת. לאחר מכן, מחזיק עם האצבעות (נקי) שלך, להתחיל לסובב את הפסטה לצורת חבית, דוחף בחזרה לצד המחבת פעם או פעמיים כדי neaten. כאשר כל הגדילים הם פצע, עד סוף המזלגלמרכז צלחת בעדינות לדחוף את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
TagliatelleTagliatelle
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
גילוף מזלגגילוף מזלג
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט