שמיר, חומוס וסלט פסטה פטה
שמיר, חומוס, סלט פסטה פטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 539 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותרימו עלי פטרוזיליה, חומוס, שאלוט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: סלט פסטה חומוס ופטה, צלפים, חומוס וסלט פסטה פטה, ו דיל-קישואים פסטה עם שעועית קנליני, לבבות של כף יד פטה.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה. בינתיים, תכין את הרוטב.
מניחים את השמיר, חומץ, שאלוט, ומלח ופלפל נמדדים בבלנדר. להתמזג על גבוה עד בשילוב שווה, על 15 שניות. עצור את הבלנדר לגרד את הצדדים של הכד עם מרית גומי. להחזיר את הבלנדר במהירות גבוהה, להסיר את הכובע הקטן מן המכסה (מכסה לשפוך), לאט לטפטף בשמן. כבה את הבלנדר, להוסיף את הצלפים, ואת הדופק עד שהם קצוצים בגסות, על 5 (1 שניות) פולסים; להגדיר את הרוטב בצד בבלנדר.לאחר שהמים רותחים, מוסיפים את הפסטה ומבשלים אותה לפי הוראות האריזה.
מסננים ולאחר מכן לשטוף אותו מתחת למים קרים עד קריר.
מסננים כל עודף מים מן הפסטה ולהעביר אותו לקערה גדולה.
מוסיפים את החומוס, מלפפון, פטה, פטרוזיליה, רוטב שמורות (וטונה, פורל או עוף, אם משתמשים) וזורקים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מגישים צונן או בטמפרטורת החדר.