שמיר חמוצים
חמוצים שמיר עשויים להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים של הר ד ' אובר. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. צופה הדמות שלך? זה איש מערות, ללא גלוטן, וכל מתכון 30 יש 43 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך עשב שמיר, מלח כבוש, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 335 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -15 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 37%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: שמיר חמוצים, שמיר חמוצים, ו חמוצים שמיר ליד הצנצנת.
הוראות
שוטפים מלפפונים ומניחים בכיור (אני משתמש באמבטיה!) עם מים קרים והרבה קוביות קרח. משרים במי קרח לפחות 2 שעות אבל לא יותר מ 8 שעות. רענן קרח כנדרש. לעקר 8 (1 ליטר) צנצנות שימורים ומכסים במים רותחים למשך 10 דקות לפחות.
בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה, שלבו את החומץ, המים ומלח הכבישה. הביאו את המלח לרתיחה מהירה.
בכל צנצנת, במקום 2 חצי שיני שום, ראש אחד של שמיר, ואז מלפפונים מספיק כדי למלא את הצנצנת (כ 1 קילו). לאחר מכן להוסיף עוד 2 חצאי שום, 1 גבעול של שמיר. ממלאים צנצנות עם מלח חם. אטום צנצנות וודא שניקית את שולי הצנצנת מכל שאריות.
מעבדים צנצנות אטומות באמבט מים רותחים. תהליך צנצנות ליטר במשך 15 דקות.
חנות חמוצים במשך מינימום של 8 שבועות לפני האכילה. מקררים לאחר הפתיחה. חמוצים ישמור עד 2 שנים אם מאוחסנים במקום קריר ויבש.