קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

שמן זית עלומה הליבוט עם שומר וזעפרן

שמן זית עלומה הליבוט עם שומר וזעפרן
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם שמן זית, סטייק הליבוט, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו הליבוט עלומה קרה עם שומר-סלט זית, שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, ו הליבוט עלומה עם זעפרן כתום איולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת קטנה (8 אינץ') מעל חום בינוני-נמוך, טוסט זרעי שומר עד ריחני רק מתחיל צבע, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הזעפרן, לנער לשלב, ומיד להסיר מן החום וקריר. טוחנים את השומר ואת הזעפרן לאבקה עדינה במכתש ועלי או מטחנת תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
3
הוסף 1 כפית. מלח ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מפזרים את תערובת התבלינים על כל הליבוט ולשפשף קלות כך שהוא שומר.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
תן לדגים לשבת בטמפרטורת החדר בערך שעה.מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל-225F. מדדו את עובי הסטייק הליבוט ומוסיפים את אותו עומק השמן למחבת סאוט ישרה של 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים הליבוטסטייקים הליבוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
חום מעל חום נמוך עד השמן מגיע 49°, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
שים את סטייקים הליבוט בשמן בשכבה אחת ומיד להעביר את המחבת לתנור. לחלוט עד כמה טיפות לבנבנות קטנות לעלות על פני השטח של סטייקים והדגים ליד העצם שומר על עקבות של שקיפות, 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים הליבוטסטייקים הליבוט
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
להעביר את הליבוט למתלה תיל לנקז במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
9
הסר את העור והעצמות לפני ההגשה. הגשת הצעות
10
מגישים עם קוסקוס ישראלי או צנון מטוגן בחמאה ואפונה.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוס ישראליקוסקוס ישראלי
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1
קלוריות
1
460, שומן
2
39, קלוריות שומן
1
350, שומן רווי
2
6, חלבון
3
26, שומן חד רווי
4
25, פחמימות
5
430, כולסטרול
6
85, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
1, שומן רב בלתי רווי
2
4, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות פינוט גרי סקייפול. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
פינוט סקייפול גריס
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.