שמן שאלוט של אנדי ריקר
Naam Man Hom Daeng של אנדי ריקר (שמן שאלות) עשוי להיות רק בצד המנה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 55 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 8%. מתכונים דומים: Naam ג'ים קאי של אנדי Ricker (רוטב טבילה צ' ילה מתוק), עוגת גזר של אנדי ריקר, ו Tam Taeng Kwaa של אנדי ריקר (סלט מלפפון תאילנדי) מ ' פוק פוק.
הוראות
חצי את השאלוטים לאורך, להסיר את הקליפה, ולפרוס אותם על התבואה כמו דק ככל שאתה יכול. (כדי לעשות את זה במיוחד במהירות ובדייקנות, להשתמש במנדולינה.) אתה יורה לפרוסות כי הם כל על 1/16 אינץ ' עבה.
הגדר מסננת בסדר רשת מעל מיכל אטום.
יוצקים מספיק שמן למחבת קטנה כדי להגיע לעומק של 3/4 אינץ ' בערך. הגדר את המחבת על חום גבוה ולהביא את השמן ל 275 מעלות. (או לבדוק אם השמן הוא חם מספיק: ברגע פיסת שאלוט הוסיף בועות שמן מיד, להוסיף את השאר.)
מוסיפים את שאלוט, ואז מיד להפוך את החום נמוך (לא להתפתות למהר את התהליך עם חום גבוה), ומערבבים פעם או פעמיים.
מבשלים, ערבוב וגירוד הצדדים מדי פעם והתאמת החום כדי לשמור על רוחש עדין, עד שאלוט הם חום זהוב עמוק פריך לחלוטין, 10 עד 20 דקות. אם התהליך לוקח פחות זמן, זה אומר שהשמן חם מדי ואתה מסתכן בתוצאה מרה. אתה תקבל במהירות את העניין.
יוצקים את תכולת המחבת דרך המסננת, שומרים את השמן הטעים. בעדינות לנער את המסננת, ולאחר מכן להעביר את בצלצלי נייר מגבות כדי לנקז להתקרר בשכבה אחת יותר או פחות. בגלל שאלוט להמשיך לבשל אחרי שהם עוזבים את השמן, בשלב זה הם יהיו עברו מחום זהוב עמוק לחום עמוק.