שמנת, מקרוני קל וגבינה
שמנת, מקרוני קל וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 417 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו שיני שום, מרק עוף נמוך נתרן, גבינת פקורינו רומאנו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו מקרוני קל וגבינה עם כרובית, מקרוני וגבינה צ'יפוטלה קל ובריא, ו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סקווש, מרק, חלב ושום בסיר בינוני; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד סקווש הוא רך כאשר פירסינג עם מזלג, על 25 דקות.
מניחים את תערובת סקווש חם בבלנדר.
מוסיפים מלח, פלפל ויוגורט יווני.
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר קיטור לברוח); מכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
מניחים מגבת נקייה מעל פתיחה במכסה בלנדר (כדי למנוע splatters). להתמזג עד חלקה.
מניחים תערובת סקווש מעורבב בקערה; מערבבים בגראייר, פקורינו רומנו, ו 2 כפות פרמזן-רג ' יאנו. מערבבים עד בשילוב.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; לנקז היטב.
מוסיפים פסטה לתערובת סקווש ומערבבים עד לשלב.
תערובת מורחים באופן שווה לתוך זכוכית 13 x 9 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה מצופה ספריי בישול.
מחממים שמן במחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיפים פאנקו, ומבשלים 2 דקות או עד חום זהוב.
הסר מהחום; מערבבים הנותרים 2 כפות פרמזן-גבינת רג ' יאנו.
מפזרים באופן שווה על תערובת פסטה חמה. ציפוי מעייל קל עם ספריי בישול.
אופים ב 375 במשך 25 דקות או עד מבעבע.
מפזרים פטרוזיליה, ומגישים מיד.