שמש מיובשת עגבניות & שמן טבילה עשב נטול גלוטן,, 30 כולו, וטבעוני מתאבנים. מנה אחת מכילה 108 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא לקראפלי שמן זית כתית מעולה, בזיליקום, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו בסגנון מסעדה שום ושמן טבילת לחם עשב, פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, ו יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת רוטב קטנה לשלב שמן קנולה טימין בזיליקום מרוסק רוזמרין, על ידי שפיכת עשבי תיבול לתוך כף היד שלך ולאחר מכן למחוץ את התבלינים על ידי גלגול אותם בין האגודל ואצבע מצביע.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
צ'יפס קינמון וייטנאמי
1 בצל אדום, קוביות קטנות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
חום מעל חום בינוני-גבוה. להביא את שמן קנולה ועשבי תיבול יבשים לרתיחה, ולאחר מכן להנמיך את החום ומבשל במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול יבשים
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
3
הסר מהחום והנח בצד
4
מוסיפים את העגבניות המיובשות המתרככות, שום, מלח רסק עגבניות ופלפל לשמן הערווה המקורר. באמצעות בלנדר צלילה, מחית במשך 15 שניות, מוסיפים את הפטרוזיליה ושמן הזית ומערבבים במשך 5 שניות נוספות. אפשר לשבת בטמפרטורת החדר כ 4 שעות עבור הטעמים להתחיל להתמזג אם יש לך זמן.