קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

שן הארי ירוק ושיטאקי קלצונה

שן הארי ירוק ושיטאקי קלצונה
שן הארי ירוק ו Calzones Shiitake עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 665 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם אינץ', מים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: שן הארי ירוק Calzones Shiitake, סלט ירוק שן הארי, ו שן הארי ירוק חלקלק.

הוראות

1
הגדר אבן פיצה 16 על 14 אינץ ' או אריחי אפייה על המדף התחתון של התנור מחממים ל 500 לפחות 30 דקות. בינתיים, במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים את shiitakes ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מתחיל חום, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
3
מוסיפים את השום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה קלה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4
מעבירים את הפטריות והשום לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5
באותו מחבת, חום 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מוסיפים את שן הארי ירקות ו 1 כף של המים ומבשלים, ערבוב, עד נבול, על 4 דקות. להחזיר את הפטריות והשום למחבת, להוסיף את כף 1 הנותרים של מים ומבשלים עד הנוזל נספג והירוקים הם אל דנטה. מתבלים במלח ופלפל ועוברים לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
שן הארי ירוקשן הארי ירוק
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ירוקירוק
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
על משטח מקומח קל, לגלגל או למתוח את הבצק כדי ליצור שני סיבובים 10 אינץ'. להרכיב קלצונה 1 בכל פעם: להעביר 1 עגול בצק ליריעת עוגיות משוריינת היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8
מפזרים רבע פונטינה על מחצית הבצק, משאיר גבול 1 אינץ'. למעלה עם חצי תערובת שן הארי ורבע נוסף של פונטינה. מקפלים את הבצק כדי לצרף את המילוי ולחץ על הקצוות יחד; crimp לאטום. באמצעות קיסם שיניים, לתקוע חור בחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
9
מברשת קלצונה עם שמן זית ומפזרים 1 כף של פרמזן. חזור עם שאר החומרים על גיליון עוגיות חסר מסגרת שני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
10
נענוע יריעות העוגיות לשחרר את calzones ולהחליק אותם על אבן הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
11
אופים במשך כ 11 דקות, או עד calzones הם פריך המילוי מבעבע דרך החורים.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
העברה למתלה.
13
חותכים אותם לשניים ומגישים חם.
14
הפוך קדימה: תערובת שן הארי ניתן לבשל עד 1 יום קדימה ומקורר.
15
המלצת יין: יין בורדו פשוט, בעל גוף בינוני, כמו המרלו של מישל לינץ ' מ-1995, או Mdoc עמוק יותר, כמו ה-Chteau de Pez מ-1994, יציע ניגוד נעים ועוצמתי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.