שן הארי ירוק ושיטאקי קלצונה
שן הארי ירוק ו Calzones Shiitake עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 665 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם אינץ', מים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: שן הארי ירוק Calzones Shiitake, סלט ירוק שן הארי, ו שן הארי ירוק חלקלק.
הוראות
הגדר אבן פיצה 16 על 14 אינץ ' או אריחי אפייה על המדף התחתון של התנור מחממים ל 500 לפחות 30 דקות. בינתיים, במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן.
מוסיפים את shiitakes ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מתחיל חום, על 4 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה קלה, על 3 דקות.
מעבירים את הפטריות והשום לצלחת.
באותו מחבת, חום 1 כף שמן.
מוסיפים את שן הארי ירקות ו 1 כף של המים ומבשלים, ערבוב, עד נבול, על 4 דקות. להחזיר את הפטריות והשום למחבת, להוסיף את כף 1 הנותרים של מים ומבשלים עד הנוזל נספג והירוקים הם אל דנטה. מתבלים במלח ופלפל ועוברים לצלחת.
על משטח מקומח קל, לגלגל או למתוח את הבצק כדי ליצור שני סיבובים 10 אינץ'. להרכיב קלצונה 1 בכל פעם: להעביר 1 עגול בצק ליריעת עוגיות משוריינת היטב.
מפזרים רבע פונטינה על מחצית הבצק, משאיר גבול 1 אינץ'. למעלה עם חצי תערובת שן הארי ורבע נוסף של פונטינה. מקפלים את הבצק כדי לצרף את המילוי ולחץ על הקצוות יחד; crimp לאטום. באמצעות קיסם שיניים, לתקוע חור בחלק העליון.
מברשת קלצונה עם שמן זית ומפזרים 1 כף של פרמזן. חזור עם שאר החומרים על גיליון עוגיות חסר מסגרת שני.
נענוע יריעות העוגיות לשחרר את calzones ולהחליק אותם על אבן הפיצה.
אופים במשך כ 11 דקות, או עד calzones הם פריך המילוי מבעבע דרך החורים.
חותכים אותם לשניים ומגישים חם.
הפוך קדימה: תערובת שן הארי ניתן לבשל עד 1 יום קדימה ומקורר.
המלצת יין: יין בורדו פשוט, בעל גוף בינוני, כמו המרלו של מישל לינץ ' מ-1995, או Mdoc עמוק יותר, כמו ה-Chteau de Pez מ-1994, יציע ניגוד נעים ועוצמתי.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.