שניצל עוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל שניצל עוף. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 244 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, ביצה, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: שניצל חזיר, אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם כתום והל, ו העוף המגורר הטוב ביותר עבור מנות העוף שלך + מרק עוף תוצרת בית.
הוראות
בטיגון עמוק או מחבת, שמן חום עד 365 מעלות.
מניחים את קמח פירורי לחם על צלחות נפרדות. בקערה בינונית, מערבבים יחד את הביצה והחלב. אלכסוני לחתוך את השדיים ו/או ירכיים בעובי 1/2 אינץ'. בין נייר שעווה, פאונד עד 1/3 אינץ'. לדלות עוף בקמח ולנער את העודף. לטבול לתוך תערובת הביצים כדי מעיל, ואז לדלות פירורי לחם. עבודה בקבוצות קטנות, ומטגנים במשך 3 או 4 דקות בכל צד עד חום זהוב.
הסר מן השמן עם מלקחיים ולנקז היטב על מגבות נייר.