שניצל קל
שניצל קל יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 322 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו קמח, גבינת פרמזן, שן שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. נסו שניצל עוף, שניצל בקר, ו שניצל חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים כל חזה עוף חצי בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; פאונד עד עובי 1/2 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מערבבים חרדל וביצה בצלחת רדודה.
מערבבים פירורי לחם, גבינה, פטרוזיליה, עירית ושום במנה רדודה. לדלות 1 חזה עוף חצי קמח, הופך מעיל; לנער את עודף קמח. לטבול בתערובת ביצה; לדלות בתערובת פירורי לחם. חזור על הנוהל עם שאריות עוף, קמח, תערובת ביצים ותערובת פירורי לחם.
שמן חום במחבת nonstick גדול ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
הוסף עוף; לטגן 2 1/2 דקות או עד השחמה.
הסר מהחום. הפוך עוף מעל; מחבת מקום בתנור.
אופים ב 350 במשך 10 דקות או עד העוף נעשה.
מגישים עם טריזי לימון,אם תרצה.