שעועית אדומה ואורז הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 589 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך עלי דפנה, פלפל, סלרי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכונים דומים: סיר חרס שעועית אדומה ואורז, אורז ושעועית פורטוריקנית (שעועית ורודה), ו אורז שעועית צרפתית, אורז צרפתי בריא עם זרעי פשתן.
הוראות
1
במחבת גדולה מחממים את שמן הירקות על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מטגנים את הבצל, סלרי, פלפל ירוק ושום עד רך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוק
סלרי
שום
בצל
3
מוסיפים את הנקניק המעושן, לשפשף יבש Neelys, טימין, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
נקניק מעושן
טימין
לשפשף תיבול יבש
4
לטגן במשך כ 5 דקות ולאחר מכן להוסיף את השעועית האדומה, ציר עוף ועלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
עלי דפנה
שעועית אדומה
5
בואו להתבשל חשף על נמוך במשך 1 1/2 שעות. ערבוב מדי פעם והוספת מים, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מים
6
בעוד השעועית הם בישול להוסיף את כל החומרים עבור האורז לסיר קטן על חום בינוני. לכסות ולתת לבשל במשך 15 דקות. לאחר האורז מבושל, לתת לעמוד במשך 5 דקות.