שעועית איטלקית ירוקה של מרילין
. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : שעועית ירוקה צוננת איטלקית, שעועית ירוקה עם שעועית שחורה מותססת ~ aka שעועית ירוקה מלוכלכת, ו עוגת הבלקברי של מרילין בטאלי.
הוראות
מניחים את השעועית הירוקה בסיר עם מכסה ושופכים מספיק מים על השעועית כדי לכסות; מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך לכסות; מבשלים עד השעועית הם מכרז אבל עדיין פריך, על 10 דקות.
מורחים את השעועית על מגבות נייר לייבוש.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה; מערבבים את פירורי הלחם וגבינת פרמזן לתוך החמאה המומסת. להפחית את החום נמוך; להוסיף את השעועית ומבשלים ומערבבים עד השעועית מחוממים דרך ואת הפירורים מתחילים חום, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מפזרים את הפטרוזיליה על התערובת כדי לשרת.