שעועית אפויה
שעועית אפויה דורשת כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מנות ראשונות יש 232 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו חרדל, בצל, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: הטוב ביותר ברביקיו שעועית אפויה 5 שעועית אפויה יותר לאהוב, שעועית אפויה, ו שעועית אפויה הטובה ביותר.
הוראות
מניחים את השעועית בקערה גדולה.
הוסף מספיק מים כדי לכסות על ידי שלושה סנטימטרים.
בואו לעמוד לפחות 10 שעות.
מסננים ומעבירים לסיר גדול.
הוסף רק מספיק מים כדי לכסות.
תן להתבשל, התאמת מפלס המים כך השעועית להישאר רק מכוסה, עד העורות לפתוח בקלות, על 1 שעה. בינתיים, לטאטא יחד את מולסה, חומץ, חרדל, סוכר, פלפל, ו 2 כפות מים.
מניחים את הבצל בתנור הולנדי 2 ליטר.
תוסיף את השעועית. מכסים עם חזיר מלח או בייקון. מכסים בתערובת המולסה.
מחממים תנור ל 300 F. מכסים תנור הולנדי ואופים, בודקים לעתים קרובות, עד שהשעועית רכה, הבשר מתפרק, והנוזל עבה ותוסס, כ 6 שעות.
מוסיפים עוד מים (או אפילו אצווה שנייה של תערובת המולסה) אם השעועית מתחילה להתייבש.