קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

שעועית אפויה

שעועית אפויה
שעועית אפויה דורשת כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מנות ראשונות יש 232 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו חרדל, בצל, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: הטוב ביותר ברביקיו שעועית אפויה 5 שעועית אפויה יותר לאהוב, שעועית אפויה, ו שעועית אפויה הטובה ביותר.

הוראות

1
מניחים את השעועית בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
הוסף מספיק מים כדי לכסות על ידי שלושה סנטימטרים.
מרכיבים שתצטרך
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
3
בואו לעמוד לפחות 10 שעות.
4
מסננים ומעבירים לסיר גדול.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
הוסף רק מספיק מים כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
6
תן להתבשל, התאמת מפלס המים כך השעועית להישאר רק מכוסה, עד העורות לפתוח בקלות, על 1 שעה. בינתיים, לטאטא יחד את מולסה, חומץ, חרדל, סוכר, פלפל, ו 2 כפות מים.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רוטב טבסקו מקומטרוטב טבסקו מקומט
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מסננים את השעועית.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
8
מניחים את הבצל בתנור הולנדי 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
9
תוסיף את השעועית. מכסים עם חזיר מלח או בייקון. מכסים בתערובת המולסה.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מלחחזיר מלח
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
10
מחממים תנור ל 300 F. מכסים תנור הולנדי ואופים, בודקים לעתים קרובות, עד שהשעועית רכה, הבשר מתפרק, והנוזל עבה ותוסס, כ 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
11
מוסיפים עוד מים (או אפילו אצווה שנייה של תערובת המולסה) אם השעועית מתחילה להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
12
מגישים עם לחם בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים