קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שעועית אפויה בירה שורש

שעועית אפויה בירה שורש
זה מושלם עבור יום האב. מתכון זה מ רשת מזון דורש תרמילי הל, בייקון, תרמילי הל ושעועית קנליני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. עם כפית ציון 65%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון שעועית אפויה בירה שורש, שעועית אפויה בירה שורש, ו שעועית אפויה בירה שורש.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מניחים סיר בינוני בתנור על אש בינונית ומוסיפים בייקון. מבשלים עד שרוב השומן מופק והבייקון פריך. מכינים צלחת עם מגבות נייר, ובעזרת כף מחוררת מוציאים את הבייקון מהסיר לצלחת. מניחים כרבע מהבייקון בצד, לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים לסיר את הבצל, השום והג ' ינג ' ר, ומקפיצים עד שהם רכים וזהובים.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים עד שרסק העגבניות מעמיק בצבע, כדקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
6
לאחר מכן מוסיפים את בירת השורש, חומץ סיידר, מולסה, חרדל גרגירי, פתיתי פלפל אדום וגראם מסאלה. מערבבים לאיחוד. לאחר מכן מוסיפים את השעועית והבייקון, ומערבבים בעדינות כדי שהשעועית לא תאבד את צורתה. טועמים מלח ופלפל, ואז קופצים לתנור, ללא כיסוי, עד שהתערובת מסמיכה, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חרדל מלאחרדל מלא
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
גארם מסאלהגארם מסאלה
(מומלץ: הרוטב של הובוקן אדי)(מומלץ: הרוטב של הובוקן אדי)
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מוציאים את השעועית מהתנור, נותנים לה להתקרר מעט ומפזרים בייקון שמור ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
שלב את מקלות הקינמון, ציפורן, זרעי הל ירוקים, זרעי הל שחורים, אם משתמשים במטחנת תבלינים או במטחנת קפה וטוחנים עד לקבלת קנס. אחסן את תערובת התבלינים בכלי אטום הרחק מאור שמש ישיר.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
זרעי הלזרעי הל
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה