שעועית אפויה בסיר איטי
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן וללא מוצרי חלב לאוסף שלכם, שעועית אפויה בסיר איטי עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. תמורת 69 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -16 גרם חלבון , 9 גרם שומן , וסך הכל 324 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-12 מנות. הוא מתאים היטב כתוספת במחיר סביר מאוד. 148 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר חום, סוכר חום, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות . הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 59% . ציון זה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים הבאים: סיר איטי: חזיר וחומוס , שעועית אדומה ואורז בסיר איטי , ומרק תפוחי אדמה אפויים בסיר איטי .
הוראות
בסיר גדול על אש גבוהה, ערבבו את השעועית עם מים עד למכסה והביאו לרתיחה במשך 10 דקות.
הסירו מהאש אך הניחו לשבת במשך שעה.
סננו את השעועית והכניסו אותה לסיר בישול איטי.
מוסיפים את נתחי חזיר, בצל, סוכר חום, סירופ מייפל, מלח ומים.
מערבבים היטב, מכסים ומבשלים על אש גבוהה במשך 4 עד 5 שעות, תוך ערבוב מדי פעם. במהלך השעה האחרונה של הבישול, מוסיפים את הקטשופ והחרדל, מוציאים את החזיר מהשוקיים ומשליכים את השוקיים.