קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות18
ציון בריאות19
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שעועית אפויה בתנור איטי

שעועית אפויה בתנור איטי
שעועית אפויה בתנור איטי יכולה להיות רק ללא גלוטן וללא חלב מתכון שחיפשת. מתכון זה מכין 18 מנות עם 342 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -15 דקות. לא הרבה אנשים ממש אהבו את התוספת הזו. אם יש לך בצל, חזיר מלח, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 61%, וזה די טוב. נסו שעועית אפויה בתנור איטי, שעועית אפויה בתנור איטי, ו שעועית אפויה בתנור איטי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מיין שעועית ושטוף במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
מכניסים שעועית לתנור הולנדי או לקומקום מרק; הוסף מים לכיסוי ב -2 אינץ'. מביאים לרתיחה; מרתיחים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מסירים מהאש; מכסים ומניחים לעמוד במשך 1 עד 4 שעות או עד שהשעועית מתרככת.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
4
מסננים ושוטפים שעועית, זורקים נוזלים. מחזירים לתנור ההולנדי; מוסיפים 4 קוט. מים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך שעה 1 או עד שהשעועית כמעט רכה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
מסננים ושומרים נוזלים.
6
שלב שעועית עם שאר המרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
7
העברה לשני 2-1/2-קו-טי לא משומנים. אפיית כלים או סירי שעועית.
8
מוסיפים לכל תבשיל 1-1 / 2 כוסות נוזל בישול שמור; מערבבים לאיחוד.
9
מכסים ואופים בחום של 325 למשך 3 עד 3-1/2 שעות או עד שהשעועית סמיכה ככל הרצוי, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
הוסף עוד מנוזל הבישול השמור במידת הצורך.