קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שעועית אפויה מייפל

שעועית אפויה מייפל
שעועית אפויה עם מייפל דורשת בערך 7 שעות ו-20 דקות מתחילתה ועד סופה. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון זה, ללא גלוטן וללא מוצרי חלב, מכיל 358 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-8 מנות . 8 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו יכינו אותו שוב. הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. הוא מתאים גם כתוספת. אם יש לכם מים, סוכר חום, בייקון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 42% . הציון הזה מוצק. ה"שעועית האפויה" של Smokin' Willy Barbecue , ה"שעועית האפויה" המעושנת וה"שעועית האפויה" הטובה ביותר דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מניחים את השעועית בקערה גדולה ומכסים במים קרים במרחק של 2.5 ס"מ ומכסים בניילון נצמד. מקררים למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
סננו ושטפו את השעועית ולאחר מכן סננו שוב.
מרכיבים שתצטרך
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
3
מניחים את השעועית בסיר גדול עם 2 ליטר מים, הבצל, עלי הדפנה וגרגירי הפלפל. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה כ-50 דקות, או עד שהם רכים. בדיקה טובה היא לאסוף כמה שעועית בכפית ולנשוף עליה: אם הקליפה מתחילה להתקלף, היא מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
סננו את השעועית, תוך שמירה על נוזלי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5
מחממים את התנור מראש ל-225 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
בסיר קטן, טורפים יחד את סירופ המייפל, סוכר חום, קטשופ, משחת צ'ילי, ג'ינג'ר, מלח וכוס וחצי מנוזלי הבישול, תוך שמירה על הנוזלים הנותרים. מביאים לרתיחה עדינה ומבשלים על אש בינונית במשך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
מעבירים את השעועית לסיר בינוני או לסיר שעועית. דחפו חצי מכמות הבייקון לתוך השעועית והניחו את השאר מעל.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
8
יוצקים את רוטב סירופ המייפל על השעועית.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
9
הניחו את המכסה מעל ואפו במשך 6 עד 8 שעות. בדקו מדי פעם; אם השעועית יבשה מדי, הוסיפו עוד 1/2 כוס מנוזלי הבישול. אם תרצו, ניתן להסיר את המכסה ב-30 הדקות האחרונות כדי להסמיך את הרוטב. זרקו את עלי הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
מגישים חם.