שעועית אפויה מייפל
שעועית אפויה עם מייפל דורשת בערך 7 שעות ו-20 דקות מתחילתה ועד סופה. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון זה, ללא גלוטן וללא מוצרי חלב, מכיל 358 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-8 מנות . 8 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו יכינו אותו שוב. הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. הוא מתאים גם כתוספת. אם יש לכם מים, סוכר חום, בייקון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 42% . הציון הזה מוצק. ה"שעועית האפויה" של Smokin' Willy Barbecue , ה"שעועית האפויה" המעושנת וה"שעועית האפויה" הטובה ביותר דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים את השעועית בקערה גדולה ומכסים במים קרים במרחק של 2.5 ס"מ ומכסים בניילון נצמד. מקררים למשך הלילה.
סננו ושטפו את השעועית ולאחר מכן סננו שוב.
מניחים את השעועית בסיר גדול עם 2 ליטר מים, הבצל, עלי הדפנה וגרגירי הפלפל. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה כ-50 דקות, או עד שהם רכים. בדיקה טובה היא לאסוף כמה שעועית בכפית ולנשוף עליה: אם הקליפה מתחילה להתקלף, היא מוכנה.
סננו את השעועית, תוך שמירה על נוזלי הבישול.
מחממים את התנור מראש ל-225 מעלות פרנהייט.
בסיר קטן, טורפים יחד את סירופ המייפל, סוכר חום, קטשופ, משחת צ'ילי, ג'ינג'ר, מלח וכוס וחצי מנוזלי הבישול, תוך שמירה על הנוזלים הנותרים. מביאים לרתיחה עדינה ומבשלים על אש בינונית במשך 6 דקות.
מעבירים את השעועית לסיר בינוני או לסיר שעועית. דחפו חצי מכמות הבייקון לתוך השעועית והניחו את השאר מעל.
יוצקים את רוטב סירופ המייפל על השעועית.
הניחו את המכסה מעל ואפו במשך 6 עד 8 שעות. בדקו מדי פעם; אם השעועית יבשה מדי, הוסיפו עוד 1/2 כוס מנוזלי הבישול. אם תרצו, ניתן להסיר את המכסה ב-30 הדקות האחרונות כדי להסמיך את הרוטב. זרקו את עלי הדפנה.