קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שעועית אפויה מייפל

שעועית אפויה מייפל
שעועית אפויה עם מייפל דורשת בערך 7 שעות ו-20 דקות מתחילתה ועד סופה. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון זה, ללא גלוטן וללא מוצרי חלב, מכיל 358 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-8 מנות . 8 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו יכינו אותו שוב. הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. הוא מתאים גם כתוספת. אם יש לכם מים, סוכר חום, בייקון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 42% . הציון הזה מוצק. ה"שעועית האפויה" של Smokin' Willy Barbecue , ה"שעועית האפויה" המעושנת וה"שעועית האפויה" הטובה ביותר דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מניחים את השעועית בקערה גדולה ומכסים במים קרים במרחק של 2.5 ס"מ ומכסים בניילון נצמד. מקררים למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
סננו ושטפו את השעועית ולאחר מכן סננו שוב.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
3
מניחים את השעועית בסיר גדול עם 2 ליטר מים, הבצל, עלי הדפנה וגרגירי הפלפל. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה כ-50 דקות, או עד שהם רכים. בדיקה טובה היא לאסוף כמה שעועית בכפית ולנשוף עליה: אם הקליפה מתחילה להתקלף, היא מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
סננו את השעועית, תוך שמירה על נוזלי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
5
מחממים את התנור מראש ל-225 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בסיר קטן, טורפים יחד את סירופ המייפל, סוכר חום, קטשופ, משחת צ'ילי, ג'ינג'ר, מלח וכוס וחצי מנוזלי הבישול, תוך שמירה על הנוזלים הנותרים. מביאים לרתיחה עדינה ומבשלים על אש בינונית במשך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מעבירים את השעועית לסיר בינוני או לסיר שעועית. דחפו חצי מכמות הבייקון לתוך השעועית והניחו את השאר מעל.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
8
יוצקים את רוטב סירופ המייפל על השעועית.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
9
הניחו את המכסה מעל ואפו במשך 6 עד 8 שעות. בדקו מדי פעם; אם השעועית יבשה מדי, הוסיפו עוד 1/2 כוס מנוזלי הבישול. אם תרצו, ניתן להסיר את המכסה ב-30 הדקות האחרונות כדי להסמיך את הרוטב. זרקו את עלי הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מגישים חם.