תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שעועית חמאה עם כרוב וביצים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 497 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-270 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם זרעי טימין, חזיר מלח, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כרוב וביצים, ביצים וכרוב, ו שעורה מחבת עם כרוב וביצים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מכסים שעועית עם 2 ליטרים מים קרים ומוסיפים 2 כפות מלח. מערבבים פעם לשלב ואז להפריש בטמפרטורת החדר לפחות 8 שעות ועד 18 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
2
מסננים ושוטפים שעועית ומוסיפים לסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים חזיר מלח( ראה הערה), מרק עוף, עלי דפנה, טימין, בצל, גזר וסלרי. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, להפחית לרתיחה חשופה ומבשלים עד שעועית מכרז לחלוטין, על 1 שעה, ציפוי עם מים לפי הצורך (שעועית צריך להיות רק לחטט את פני השטח העליון.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
חזיר מלח
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
צרור סלרי, פרוס (בערך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
2 כפות וויסקי מחית חמוצה
2 כוסות שיני שום
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
4
השליכו עלי דפנה, עלי קורנית, בצל, גזר וסלרי.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
צרור סלרי, פרוס (בערך
2 כפות וויסקי מחית חמוצה
5
הסר חזיר ולהשליך אם תרצה או לחתוך ולהוסיף בחזרה לסיר.
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיפים עגבניות וקייל לסיר, מביאים לרתיחה, ומבשלים, מערבבים בעדינות מדי פעם עם כף עץ עד מעובה ונזיד, בערך 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
כרוב
תבשיל
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל ומגישים, ציפוי עם ביצים קשות טפטוף של שמן זית כתית מעולה. שעועית ניתן לאחסן במיכל אטום במקרר במשך עד 5 ימים ישתפר עם הזמן. לחמם על ידי מיקרוגל או לערבב בעדינות על חום בינוני, הוספת נוזל לפי הצורך.