שעועית ירוקה איטלקית מתוקה
שעועית ירוקה איטלקית מתוקה דורשת כ 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 166 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. גשו לסופר וקנו בייקון, סוכר חום, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. . מתכונים דומים: שעועית ירוקה איטלקית, שעועית ירוקה איטלקית, ו שעועית ירוקה איטלקית.
הוראות
מבשלים בייקון במחבת מעל חום בינוני עד פריך.
הסר מן המחבת כדי לנקז על מגבות נייר. שמור את השומן במחבת ולהוסיף את הבצל; לבשל ומערבבים על חום בינוני עד מתרכך.
מוסיפים שום ומבשלים כ -30 שניות יותר.
בסיר, לשלב את השעועית הירוקה, עגבניות, בזיליקום, אורגנו וסוכר חום. להתפורר בבייקון ולהוסיף את הבצל ושום מהמחבת. חם מעל חום בינוני עד מחומם דרך, 5 עד 10 דקות.