שעועית ירוקה אלפרדו עם רביולי גבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אלפרדו שעועית ירוקה עם רביולי גבינה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 551 קלוריות. גשו לסופר וקנו שיני שום, מקשטים: גבעולי רוזמרין, גבינת פרמזן, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. נסו רביולי גבינה ברוטב דלעת אלפרדו, שעועית ירוקה וסלט רביולי שאלות, ו פילה בגריל עם פקאן ורביולי שעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה; להתחמם.
להמיס חמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה; להוסיף שעועית ירוקה, שום, רוזמרין, ו 6 דקות סאוט או עד שעועית הם פריך במכרז.
מוסיפים את הקצפת למחבת, ומביאים לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. לבשל, ערבוב כל הזמן, 10 דקות.
להחזיר תערובת שעועית ירוקה למחבת; להוסיף יין ופלפל, ומבשלים 5 דקות. מערבבים 2 כפות גבינה.
מגישים מעל רביולי, ומפזרים באופן שווה עם הנותרים 2 כפות גבינה.