שעועית ירוקה בלסמית דבש
אם יש לך חומץ בלסמי, שום, אבקת בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. , שהוא מוצק. נסו שעועית ירוקה עם ויניגרט חרדל דבש מ "ספר בישול דבש טרי", שעועית ירוקה בלסמית, ו שעועית ירוקה מזוגגת בלסמית (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני.
מוסיפים את השעועית ומוחקים אותם במשך 2 דקות. מיד להסיר את השעועית מהמים ולהוסיף אותם לאמבט קרח כדי לעצור את תהליך הבישול.
בסיר גדול מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מוסיף את השום ושעועית ירוקה. לכסות, ולבשל במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם. לחשוף, ואז מערבבים בחומץ, דבש, אבקת בצל, ומלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים במידה הרצויה של doneness, על 4 עד 6 דקות.
מעבירים את השעועית לקערת הגשה ומגישים.