שעועית ירוקה - גבינת עיזים מוקרם
שעועית ירוקה-גבינת עיזים גראטין יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 380 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם קצפת, גבינת פרמזן טרייה, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: שעועית ירוקה, גבינת עיזים וסלט זיתים ירוקים, שעועית ירוקה וסלט ביצים עם רוטב גבינת עיזים, ו שעועית ירוקה וסלט ביצים עם רוטב גבינת עיזים.
הוראות
לקרוע לחם לחתיכות גדולות; דופק במעבד מזון 2 או 3 פעמים או עד פירורים גס טופס.
טפטוף שמן על פירורים; להוסיף 1/4 כוס גבינת פרמזן. דופק 5 או 6 פעמים או עד מצופה בשמן. מערבבים בפקאנים.
חותכים שעועית ירוקה לרוחב לשלישים. מבשלים במים רותחים כדי לכסות 3 עד 4 דקות או עד פריך במכרז; לנקז. לצלול לתוך מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול; לנקז יבש לטפוח עם מגבות נייר.
לזרוק יחד שעועית, הבא 4 מרכיבים, ונותר 1/2 גבינת פרמזן כוס. בחוזקה לארוז תערובת לתוך 4 (6-עוז.) ramekins הרדוד. מכסים כל אחד בנייר אלומיניום, ומניחים על תבנית אפייה.
אופים ב 400 במשך 20 דקות. לחשוף ומפזרים תערובת פירור.
אופים עוד 8 דקות או עד הזהב.
הובא לשולחן על ידי מחבר ספר הבישול טסיה Malakasis, הבעלים של בל Chvre creamery ב Elkmont, אלבמה.