שעועית ירוקה מושחרת
שעועית ירוקה מושחרת עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 97 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פלפל, מלח, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 20%. נסו שעועית ירוקה עם מרווה מושחרת ואגוזי לוז, שעועית ירוקה עם מרווה מושחרת ואגוזי לוז, ו שעועית ירוקה עם שעועית שחורה מותססת ~ aka שעועית ירוקה מלוכלכת (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר רוטב בינוני, להביא מים לרתיחה ולהוסיף 1 כפית מלח.
מוסיפים שעועית ירוקה ושמיכת ל - 2 עד 3 דקות.
הסר ממים ומייד למקם באמבט מים קרח.
בקערה בינונית, מערבבים את כל החומרים היבשים, כולל 2 כפיות מלח ים, ביסודיות. לזרוק שעועית ירוקה בתערובת. במחבת גדולה, להוסיף שמן וחום כמעט עישון.
מוסיפים שעועית ירוקה ומבשלים עד התבלינים מתחילים להשחיר, כ 2 דקות. כאשר נעשה, להוסיף חמאה, לזרוק, מקום על צלחת, ומקשטים עם פרמזן.