תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז לתת שעועית ירוקה, פטריות בצל Caramelized לנסות טארט. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 230 קלוריות. אם יש לכם פטריות, חמאה, שעועית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פטריות וטארט בצל מקורמל, בצל מקורמל, קישואים, טארט עגבניות ופטריות, ו שעועית ירוקה פטריות טארט (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הפטריות ואת הבצל ואת הטחון עד פטריות קרמל, על 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיף את השום ואת הקורנית ו לטגן עד ריחני, בערך דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
מוסיף את היין, deglaze המחבת, העונה עם מלח ופלפל לפי הטעם, לתת את היין לבשל ולהניח בצד.החשיך את השעועית הירוקה במים רותחים עד למכרז ירוק בהיר ואל-דנטה, כ 2-3 דקות, לצלול במים קרים ולהניח בצד כדי לנקז.