תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז לתת שעועית ירוקה, פטריות בצל Caramelized לנסות טארט. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 230 קלוריות. אם יש לכם פטריות, חמאה, שעועית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פטריות וטארט בצל מקורמל, בצל מקורמל, קישואים, טארט עגבניות ופטריות, ו שעועית ירוקה פטריות טארט (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הפטריות ואת הבצל ואת הטחון עד פטריות קרמל, על 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיף את השום ואת הקורנית ו לטגן עד ריחני, בערך דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום
4
מוסיף את היין, deglaze המחבת, העונה עם מלח ופלפל לפי הטעם, לתת את היין לבשל ולהניח בצד.החשיך את השעועית הירוקה במים רותחים עד למכרז ירוק בהיר ואל-דנטה, כ 2-3 דקות, לצלול במים קרים ולהניח בצד כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן