שעועית ירוקה, שומר צלוי, ובצלצלים
אם יש לך נורות שומר, שמן זית, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון קלוי טריאקי עם תפוזים, תפוחי אדמה Fingerling ו Haricots Vert, ירקות טריים עם סלק קלוי, שעועית ירוקה & גבינת עיזים C, ו Haricots Verts Almondine.
הוראות
מחממים תנור ל 232°. ספריי גיליון אפייה עם תרסיס nonstick.
חותכים נורות שומר לאורכו במחצית.
חצאים לחתוך לאורכו לתוך 1/2 אינץ ' רחב פלחי, עם כמה הליבה עדיין מחובר לכל.
מערבבים שומר ושאלוט בקערה גדולה.
מוסיפים 3 כפות שמן; מערבבים למעיל. סדר שומר ושאלוט בשכבה אחת על גיליון מוכן.
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל. צולים עד רך וזהב, ערבוב כל 10 דקות, כ -35 דקות.מבשלים שעועית ירוקה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, על 3 דקות.
ניקוז. יש לשטוף במים קרים ולנקז שוב. להתייבש.
חום שנותר 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף ירקות קלויים ו שעועית ירוקה; לזרוק עד מחומם דרך, כ 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.