שעועית ירוקה, שומר צלוי, ובצלצלים
שעועית ירוקה, שומר קלוי, וצלי שאלוט דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 396 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך נורות שומר, שעועית דקה, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. נסו שעועית ירוקה, שומר צלוי, ובצלצלים, ירקות טריים עם סלק קלוי, שעועית ירוקה & גבינת עיזים C, ו סלמון קלוי טריאקי עם תפוזים, תפוחי אדמה Fingerling ו Haricots Vert (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 232°. ספריי גיליון אפייה עם תרסיס nonstick.
חותכים נורות שומר לאורכו במחצית.
חצאים לחתוך לאורכו לתוך 1/2 אינץ ' רחב פלחי, עם כמה הליבה עדיין מחובר לכל.
מערבבים שומר ושאלוט בקערה גדולה.
מוסיפים 3 כפות שמן; מערבבים למעיל. סדר שומר ושאלוט בשכבה אחת על גיליון מוכן.
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל. צולים עד רך וזהב, ערבוב כל 10 דקות, כ -35 דקות.
מבשלים שעועית ירוקה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, על 3 דקות.
ניקוז. יש לשטוף במים קרים ולנקז שוב. להתייבש.
חום שנותר 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף ירקות קלויים ו שעועית ירוקה; לזרוק עד מחומם דרך, כ 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.