שעועית לבנה ומרק חזיר
שעועית לבנה ומרק חזיר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 371 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל, סלרי, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. 1881 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה, מרק שעועית לבנה טוסקני עם ברוקולי רב – טוויסט שונה לחלוטין על מרק ירקות, ו מרק שעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
1 למלא סיר גדול מספיק כדי להחזיק את השעועית עם מים ולהביא לרתיחה. כבה את החום, להוסיף את השעועית ולספוג את השעועית במשך כ 2 שעות.
מסננים את המים.2 בינתיים, לשים את הקרס חזיר או שוקים בסיר גדול לכסות עם 2 ליטרים של מים.
הוסף את herbes de Provence או תיבול איטלקי. להביא לרתיחה ומבשלים במשך כשעה.
מוסיפים את הירקות והפולים הקצוצים. מבשלים עוד שעה, עד שהירקות רכים ובשר החזיר מתרחק בקלות מהעצם. תוציא את הבשר מהעצם ותזרוק את העצמות.3
להוסיף כמה טיפות של טבסקו לפי הטעם.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים עם קמצוץ של פטרוזיליה טרייה קצוצה.