שעועית לבנה וסלט צ'וריסו עם זיתים
שעועית לבנה וסלט צ'וריסו עם זיתים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 395 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם יש לכם עלי חסה בוסטון, קישור צ'וריסו מוכן לאכול, צנון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו מטבל שעועית צ'וריסו-לבן, צ'וריסו ונזיד שעועית לבנה, ו תבשיל צדפות, צ'וריסו ושעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הביצים בסיר קטן. מכסים את הביצים במים ומביאים לרתיחה.
הסר מהחום, לכסות ולתת לעמוד במשך 12 דקות.
לנקז ולרוץ מתחת למים קרים, בעדינות רועד את המחבת. מקלפים את הביצים ומתייבשים.
בינתיים, בקערה בינונית, לזרוק את השעועית עם צ ' וריסו, בצל, פלפל, פטרוזיליה, אורגנו וזרעי כמון.
מוסיפים את שמן הזית והחומץ, מתבלים במלח ופלפל וזורקים היטב.
מסדרים את עלי החסה בקערות ותולים את סלט השעועית למעלה. פזר את הזיתים ואת פרוסות הצנון מסביב. רבע מהביצים, מסדרים אותם סביב הסלטים ומגישים.