שעועית מהירה & צ'וריסו צ' ילי
לך לחנות ותביא חומוס, עגבניות ורוטב צ'ילי, שעועית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 94%. נסו שעועית צ'ילי מהירה עוטפת, מרק שעועית פינטו מהיר עם צ'וריסו, ו עוף צ'וריסו עם פלחי צ' ילי (מתכונים דומים).
הוראות
יבש מטגנים את צ ' וריסו במשך כמה דקות במחבת לא מקל עד פריך. בזהירות לשפוך את כל השומן מהמחבת, ולאחר מכן להטות את הרוטב שעועית עם מים 100ml. להביא לרתיחה, לכסות, ואז להוריד את החום ואת הבועה במשך 10 דקות. כפית על אורז ומגישים עם יוגורט.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות Casteller Cava Rosado. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![Casteller Cava Rosado]()
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosé הוא יין מבעבע טעים שנעשה בשיטה המסורתית, עם תסיסה שנייה בבקבוק. בגיל 12 חודשים על lees לפני שחרורו, הוא מספק באופן עקבי טעמים פרימיום.קאווה תוססת, חמצמץ זה יהיה זוג טוב עם רוב טאפאס, בנוסף פירות טריים, עוגות ברי גבינות רכות, שמנת. יש לו יותר ממספיק סגנון וחומר להיות אפריטיף מעולה בכוחות עצמו.