שעועית מוקפצת עם אגוזי פקאן
שעועית מוקפצת עם אגוזי פקאן דורשת בערך 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 5 מנות עם 160 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם שמן קנולן, שעועית ירוקה, שעועית שעווה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני, ו 30 שלם דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מעולה מרהיב ציון של 29%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: בקר מוקפץ, ברוקולי ופקאן ברוטב שום, שעועית מחרוזת מוקפצת, ו שעועית ירוקה מוקפצת.
הוראות
במחבת גדולה או בווק מטגנים שעועית מוקפצת בשמן במשך 4-5 דקות.
מוסיפים את שאר החומרים; מערבבים עוד 2-3 דקות או עד שהירקות רכים פריכים.